Etty Goes Cycling

Fietsen vanuit de Oegandese ambassade in Brussel naar Deventer. Met 45 leerlingen, 12 docenten, 4 ouders en een oud-leerling uit alle Etty scholen. Dat gaan we doen, van donderdag 6 tot met 8 juni a.s.. Fietsend en sportief geld ophalen voor het goede doel: onze 2 partnerscholen in Uganda.

In totaal een tocht van zo’n 280 kilometer, verdeeld over 3 etappes.

De deelnemers komen uit alle scholen van het Etty Hillesum Lyceum uit Deventer en trainen wekelijks volgens een strak schema, uitgezet door betrokken docenten. De start van de traininglocatie is elke week een andere Etty school.

Een gesponsorde fietstour is het. De leerlingen en scholen hebben er hard aan getrokken dit rond te krijgen, want het is niet niks met zo’n ploeg op pad. Vervoer, logistiek, overnachtingsadressen met ontbijt en avondeten, een fraai op maat wielershirt met sponsorlogo’s; het hoort er allemaal bij.

Nog zonder sponsorlogo’s maar in dit shirt gaat het gebeuren.