dinsdag 11 december 2018

Nieuwsbrief december 2018

De nieuwsbrief december van het schooljaar 2018-2019 is uit.
In de nieuwsbrief staan de volgende artikelen;

• Douchen na het sporten
    Arkelstein laat alle sproeiers en douches na de zomervakantie streng controleren op de legionella bacterie.
  • Bij arbeidstraining aan de slag met Kerstpakketten
    Deventer Koffie

• Voorbereidingen voor kerstmarkt in de Lebuïnuskerk
    Sinds 22 november werken 9 leerlingen van Arkelstein en 9 leerlingen van Het Vlier samen voor de kerstmarkt van 13, 14 en 15 december in de Lebuïnuskerk.

• IOP-gesprekken
    26 en 27 november hebben wij weer de IOP-gesprekken gehouden

• Arkelstein staat volop in de belangstelling.
    In de afgelopen maand zijn alle directeuren van de Etty Hillesum scholen op Arkelstein op bezoek geweest om kennis te maken met onze aanpak.

• Sterk Techniek Onderwijs
    Arkelstein is op vele fronten aan de slag met werkgevers om de werkgelegenheid van onze jongeren te bevorderen

• Veiligheid
    Binnen werkplekken krijgen werknemers met steeds meer veiligheidsregels te maken.

• Vuurwerk
    Het gebruik van vuurwerk én het bij je hebben van vuurwerk of verhandelen van vuurwerk in en rondom de school, het schoolplein en op plaatsen waar les wordt gegeven (AT, stage etc) is verboden.

• Sneeuw
    We kunnen het nu nog niet voorstellen.

• Vooruitblik op activiteitenagenda tot volgende nieuwsbrief
    Agenda:

Klik op de link om naar de nieuwsbrief te gaan
    Nieuwsbrief december 2018