dinsdag 9 april 2019

Etty in Concert - The Rhapsody

Dit jaar gaat het Etty Hillesum Lyceum een nieuw avontuur aan: op 9 april organiseren we in de Schouwburg een avondvullend programma vol muziek, helemaal uitgevoerd door leerlingen. De avond staat in het teken van the Rhapsody, oftewel: een avond vol verrassing en afwisseling. De muziek wordt verzorgd door solisten, het schoolorkest en het super XL-schoolkoor. Zij worden bijgestaan door oud-leerlingen Jari Oosterwegel en Marie Lems die de sterren van de hemel zingen. Kortom, een muzikale avond voor jong en oud. Het orkest bestaat uit leerlingen (en docenten) van alle locaties van het Etty Hillesum Lyceum. Het koor wordt gevormd door alle leerlingen van Het Vlier die het vak muziek volgen. Kaarten zijn te koop via de site van de Schouwburg of op de avond zelf bij de kassa.