vrijdag 30 november 2018

Klim voor Uganda

Kom kijken en genieten deze avond om 19.00 uur van een speciale circustheatervoorstelling door leerlingen van circustheaterschool De Klim in Deventer. Leerlingen van alle leeftijden zorgen voor een avond vol muziek, acrobatiek en gezelligheid! De entree is 5 euro en de opbrengst gaat naar de stichting Etty Goes Uganda.

Etty Goes Uganda is een  project vanuit het Etty Hillesum Lyceum waarmee en groep van achttien leerlingen en vier docenten elke twee jaar afreist naar Uganda. Een jaar van tevoren proberen wij met heel veel verschillende acties, waaronder deze voorstelling, zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het onderwijs en de leerlingen van onze twee partnerscholen in Uganda.

Tijd: 19:00 - 20:00  - ontvangst vanaf 18.45 uur
Locatie: van Hetenstraat 57 Deventer
Entree: €5,- Inc. Hapje + drankje

Een circustheatervoorstelling met allerlei circusacts van eenwieleren en jongleren tot luchtacrobatiek, tegen een theatrale achtergrond.
Wij verwelkomen u op vrijdagavond 30 november vanaf 18:45 met koffie of thee, ranja voor kinderen, en iets lekkers, in het Apollogebouw.

De kleinkunstschool aan de Van Heetenstraat in Deventer (ingang om de hoek, aan de Meiboomstraat).
Om 19:00 zal de voorstelling beginnen. Rond 20:00 zal het afgelopen zijn.

U kunt zich aanmelden door het totaalbedrag van 5 euro per persoon over te maken naar NL07 RABO 0327 5740 70 ten name van Stichting Etty Goes Uganda. Vermeldt hierbij ‘Circus’ en uw emailadres. Zodra het bedrag binnen is, ontvangt u een bevestigingsmailtje en dan bent u verzekert van een plek!

Tot 30 november!