maandag 4 juni 2018

Minister op bezoek

Arie Slob, minister voor Basis en Voortgezet Onderwijs en Media, was vanmorgen op werkbezoek bij de directie van het Samenwerkingsverband VO Deventer (SWV) en Etty Hillesum Lyceum. Aanleiding was de start van de landelijke week jeugdige ‘Thuiszitters’. Een geanimeerd, openhartig en constructief waardevol werkbezoek werd het. Hier alvast wat foto’s. Een kort verslag is in de maak.

 


Op bovenstaande foto: de minister en zijn voorlichtster begroeten Marc van Rooden (directeur Samenwerkingsverband VO Deventer) en Vincent Assink (voorzitter centrale directie Etty Hillesum Lyceum en voorzitter bestuur Samenwerkingsverband VO Deventer).

 

v.l.n.r: Marc van Rooden (directeur Samenwerkingsverband VO Deventer), Vincent Assink (voorzitter centrale directie Etty Hillesum Lyceum en voorzitter bestuur Samenwerkingsverband VO Deventer), Froukje K. (moeder van een leerling met extra ondersteuning), Arie Slob (minister voor Basis en Voortgezet Onderwijs en Media) en Aïscha Trokasti (directeur Bureau Onderwijsconsulenten).