maandag 15 februari 2016

Profielwerkstuk? Stuur ‘m in voor de Carmel Award

Inzenden van je profielwerkstuk (havo, vwo) voor de Carmel Award kan ook dit jaar weer. Vanaf maandag 15 februari kunnen alle Carmelscholen, en daar horen de Etty Hillesum scholen ook bij, havo- en vwo-profielwerkstukken inzenden om mee te dingen naar de Carmel Award. Inzenden kan t/m 9 maart 2016. 

Deelnemen?  

Inzenden van een profielwerkstuk gaat middels een inschrijfformulier. Dit kun je downloaden op het Carmel Intranet onder Projecten > Carmel Award profielwerkstuk. Hier vind je alle informatie die je als school nodig hebt om een profielwerkstuk in te sturen. Je school zendt dus jouw profielwerkstuk in, dat kan niet individueel.  

Nominatie en finale 

Net als vorig jaar selecteert de nominatiecommissie de meest bijzondere, excellente en dus allerbeste havo en vwo profielwerkstukken. Tijdens de finale bewijzen genomineerde leerlingen aan de jury dat zij de titel "Beste profielwerkstuk 2016" verdienen. De finale is dit jaar op vrijdag 15 april bij Lyceum De Grundel in Hengelo. 

Meer info 

Heb je vragen over de Carmel Award of het inzenden van profielwerkstukken? Stel deze dan gerust via carmelaward@carmel.nl.