woensdag 7 maart 2018

Pubers & met geld omgaan

Voor ouders van al onze scholen; een interessante en leuke thema-avond, georganiseerd door en op De Marke, locatie Noord (Lebuinuslaan 1).

De ouderraad van De Marke organiseert jaarlijks een ontspannen informatieavond over een thema dat voor ouders van schoolgaande pubers belangrijk is. Dit jaar is het thema ‘omgaan met geld’. Je hoort regelmatig dat pubers diep in de schulden zitten. Hoe voorkom je dat? Uit onderzoek blijkt dat kinderen die goed leren omgaan met geld veel minder vaak in de problemen komen. En beter zijn voorbereid op financiële zelfstandigheid. De bruisende, interactieve theatervoorstelling ‘Credits’ van PlayBack geeft antwoord theateravond op De Marke. Van ouders; vóór ouders!