dinsdag 12 januari 2016

Opbrengst Serious Request

Serious Request heeft van het Etty Hillesum Lyceum in december twee serieuze giften mogen ontvangen.

Het Slatink-leerlingen (vmbo/havo) haalden met hun eigen Glazen Huis en voorlopende acties in de week voor Kerst bijna 6200 euro op.

De Keurkamp-leerlingen (vmbo basisberoepsgericht – richting Consumptief) bakten kerstbanketstaven voor concertgangers, artiesten en medewerkers van het benefietconcert Serious Request in de Deventer Schouwburg op 22 december jl.

De banketstaafstukjes werden uitgedeeld in de schouwburg foyer en kleedkamers. Concertbezoekers, muzikanten, artiesten, medewerkers en (familie van) oud-schrijver en –politicus Jan Terlouw deden zich er te goed aan, voorafgaand aan het concert. Tijdens het concert werd ook nog een kleine 4000 euro opgehaald voor het goede doel van Serious Request 2015.

Benieuwd naar het recept van de Keurkamp banketstaaf (incl. citroenrasp)? Klik hier.