woensdag 5 september 2018

Vernieuwde ISK locatie

Aan de Wilhelminalaan is voor leerlingen Internationale Schakelklas een vernieuwde locatie in gebruik genomen. Met een rode loper en ballonnen werden leerlingen uit Syrie, Eritrea, Turkije en Irak woensdag voor hun 1e schooldag binnengehaald door de Stormink docenten die hier les geven.

De leerlingen zijn tussen de 12 en 18 jaar en worden ondermeer met lessen Nederlands en rekenen voorbereid op onderwijs in een reguliere setting en een vervolg in de Nederlandse samenleving. De schoolopvang van de ISK leerlingen is op deze locatie kleinschalig met ervaren ISK/Stormink docenten.

De school is woensdag 5 september feestelijk in gebruik genomen met het doorknippen van een lint in schoolkleuren. Dit werd gedaan door twee leerlingen van de ISK.
De centrale kantine was versierd met ballonnen en slingers. En na een feestelijk drankje werd gestart met de eerste mentorles.