vrijdag 23 februari 2018

Vertrek directeur Stormink

Vertrek directeur Stormink

Han Nijboer is per 1 mei a.s. benoemd als rector bij Carmel College Salland in Raalte. Wij feliciteren hem van harte met deze mooie benoeming. Na de voorjaarsvakantie start de sollicitatieprocedure voor een nieuwe directeur van Het Stormink.

Han Nijboer: “De afgelopen zes jaar heb ik met heel veel plezier en voldoening gewerkt op Het Stormink en bij het Etty Hillesum Lyceum. Met zijn allen hebben we gebouwd aan een hele mooie school, waar we trots op mogen zijn. We hebben werk gemaakt van eigentijds onderwijs voor leerlingen in Deventer en omgeving. Nu zich de kans voordeed om in mijn eigen woonplaats de functie van rector te kunnen vervullen, heb ik gesolliciteerd en ben ik benoemd door het College van Bestuur van de Stichting Carmelcollege”.

Vincent Assink, voorzitter centrale directie: “Een mooie benoeming, we gunnen het hem van harte. Han werkt bij onze school sinds 2012. Hij heeft samen met de collega’s van Het Stormink deze school een heel helder profiel gegeven. Persoonlijk leren en talentontwikkeling staan er centraal. Daarmee laat hij iets moois achter voor het voortgezet onderwijs in Deventer. We gaan snel op zoek naar een goede opvolger."