woensdag 30 mei 2018

Voetbaltoernooi scholen

Het meisjesteam van De Boerhaave (klas 2ga) en het jongensteam van Het Stormink (klas 2ac) zijn de winnaars van het gisteren gespeelde interne Etty scholen voetbaltoernooi.  Op de velden van RDC aan de Laan van Borgele kregen zij hun wisselbeker uit handen van Go Ahead speler en oud Vlier scholier Sam Beukema.

De leerlingen hadden wel wat te vragen aan Sam die nu centrale verdediger is van het eerste elftal van Go Ahead en de jeugdopleiding hier deed. Natuurlijk kregen ze ook een handtekening!

Dit voetbaltoernooi wordt jaarlijks georganiseerd voor kleine voetbalteams van 4 tegen 4 uit de verschillende Etty scholen. Dit jaar deden teams uit de 2e klassen van 3 scholen mee. Voorrondes en uitleg vonden al tijdens de gymlessen (LO) in de scholen plaats. De sectie LO van de scholen werkt hierin samen. Doel is jaarlijks een sporttoernooi te organiseren tussen de scholen. Vorig jaar was basketbal aan de beurt. Voetbal zal ook volgend jaar de focus zijn.