maandag 16 april 2018

Winnaars Carmel Award

Drie 6 vwo’ers; Tiemen Hageman, Stern Nordsiek en Jilles Oom van Het Vlier wonnen afgelopen vrijdag 13 april met hun profielwerkstuk ‘Spotlight, drie kunstenaars uitgelicht. ‘ de jaarlijkse Carmel Award voor havo en vwo’ers. Zij steken de titel ‘Beste Carmelprofielwerkstuk 2018’ in hun zak en een mediacheque ter waarde van € 250,-.

De jury zei over hun profielwerkstuk: “We zien hier een enorme creativiteit van een multidisciplinair trio dat hun project zou moeten uitgeven als digitaal leerboek voor de kunstvakken in het voorgezet onderwijs”.

In een korte pitch bewezen Tiemen, Stern en Jilles dat ze de terechte winnaars zijn van de wedstrijd.
Ook leerlingen van het Twentse Carmel College, locatie de Thij uit Oldenzaal en Carmel College Salland uit Raalte vielen in de prijzen.

Onze leerlingen van Het Vlier gooien jaarlijks hoge ogen met hun profielwerkstukken en pitches tijdens de felbegeerde Carmel Award.

Met de Carmel Award geeft Stichting Carmelcollege een podium aan allerlei talent uit het examenjaar havo en vwo. Het gaat om profielwerkstukken die passen binnen de huidige onderwijsontwikkelingen met aandacht voor gepersonaliseerd leren en 21e-eeuwse vaardigheden. Tijdens de finale krijgen Carmelleerlingen de kans om hun genomineerde profielwerkstuk voor een breder publiek te presenteren.