School voor onderbouw havo, atheneum, gymnasium en ecolyceum
Van wie krijg ik les?
Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Wat kun je verwachten?
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Een laptop voor het nieuwe schooljaar
Ontwikkelingen

Een laptop voor het nieuwe schooljaar

Vanaf dit schooljaar hebben alle brugklassers een laptop. In elke studie of beroep speelt ICT een grote rol. Daar willen we jullie goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in My Digital Schoolbook (MDS). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen.
Klik hier voor de flyer van MDS voor meer informatie.
18 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs

Open Huis gemist?

De Boerhaave heeft een zeer geslaagd Open Huis achter de rug. Veel leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders hebben onze school bezocht. Het was gezellig druk. Als je het Open Huis gemist hebt, klik hier voor de flyers die een beeld geven van ons aanbod. Ook kun je filmopnames zien (zie ook onze facebookpagina). Kun je met eigen ogen zien hoe leuk het was!