onderbouw havo, atheneum, gymnasium en leerroute ecolyceum
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Wil jij de 'wereld verbeteren'? Ben je geïnteresseerd in het bedenken van duurzame oplossingen samen met anderen? Dan is het Ecolyceum echt iets voor jou!

Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Een laptop voor het nieuwe schooljaar
Ontwikkelingen

Een laptop voor het nieuwe schooljaar

Op De Boerhaave hebben alle leerlingen een laptop. In elke studie of beroep speelt ICT een grote rol. Daar willen we jullie goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in The Rent Company (TRC). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen.
Klik hier om een laptop van TRC te bestellen.
17 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs

Voor leerlingen uit groep 8

Dagje meekijken in de klas? Klik op de 2 stoeltjes!

Voorlichting De Boerhaave
Hieronder staan een aantal data voor de leerlingen en ouders van groep 8.
  • Donderdag 15 november, 19.30 uur: informatieavond voor ouders
  • Donderdag 6 december, 19.30 uur: extra informatieavond voor leerlingen en ouders over het gymnasium en het ecolyceum
  • Vrijdag 25 januari, 16.00 - 20.00 uur: Open Huis
Daarnaast is het mogelijk om een ochtend mee te lopen met een klas. Klik hiervoor op de stoeltjes.