dinsdag 7 mei 2019

Spaans leren op De Boerhaave!

In mei/juni zal op De Boerhaave aan onze 3e jaars leerlingen weer een kennismakingscursus Spaans worden aangeboden. De cursus zal worden gegeven door mevrouw drs. A.C. Delmaar, 1e graads docente Spaans. Zij verzorgt ook de lessen Spaans op Het Vlier, waar de leerlingen de cursus dus eventueel kunnen vervolgen.

De lessen zijn op donderdag op het 8e uur, van 15.15 tot 16.05 uur (data: 9/5,16/5, 23/5, 6/6). Wanneer er leerlingen op het 8e uur al andere lessen hebben maar toch willen meedoen, is er een mogelijkheid om in te schrijven voor het 9e uur (16.05-16.55 uur), u dient dit duidelijk te vermelden.

Omdat het om een extra vak gaat, wordt er niet te veel huiswerk opgegeven. Er wordt geprobeerd om wat eerste basiskennis Spaans op een ontspannen wijze aan te leren. De cursus kost €30,- voor vier lesuren, inclusief gekopieerd lesmateriaal.

Aanmelding is mogelijk via de docente: a.delmaar@ettyhillesumlyceum.nl, graag met vermelding van klas en leerlingnummer. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 mei.