Ouderraad

De ouderraad probeert het perspectief van de ouders en hun kinderen te vertolken voor het management van de school. De ouderraad denkt mee over gebeurtenissen op school, resultaten, actieplannen en concepten. De ouderraad organiseert een aantal activiteiten en fungeert als schakel tussen ouders en de school.

De schoolprestaties van hun kinderen zijn voor de meeste ouders een bron van trots, van zorgen, van geluk en soms van verdriet. Er zijn maar heel weinig ouders die er niet warm of koud van worden. Die prestaties hangen in eerste instantie natuurlijk vooral af van het kind zelf maar de leraren, de klas, de vrienden en vriendinnen spelen natuurlijk ook een grote rol. Dat geheel maakt een school tot een dynamisch geheel waar veel mensen een mening over hebben vanuit hun eigen perspectief.

We horen graag ook u mening!!

Samenstelling ouderraad voor schooljaar 2019-2020:

• Herman Offerhaus (voorzitter)
  • Marjel Loeber (voorzitter)
  • Ellen Ganzevles (penningmeester)
  • Gerja van der Vegt
  • Marit Goor
  • Nathalie Hoogstad
  • Eric Denekamp

Kortom: de Ouderraad denkt mee, signaleert, geeft advies, nuanceert, stemt tot nadenken en organiseert informatieve bijeenkomsten voor de achterban. Wilt u meer weten over de Ouderraad? Mail ons via het onderstaande formulier.