Masterclass Kunst en Cultuur

Na de herfstvakantie starten we op de Boerhaave een masterclass Kunst en Cultuur. Jullie kunnen je aanmelden voor deze masterclass en vervolgens kiezen uit de volgende disciplines:

  • Drama: Kennismaken met acteren en toneel. Toneelspelen is niet zomaar even een stukje opvoeren maar er zit veel meer achter dan dat. Tijdens de lessen ga je ontdekken hoe je personages meer diepgang kan geven, hoe je bepaalde emoties uit moet spelen, waar je op moet letten tijdens het spelen, hoe je rekening kan houden met de dingen om je heen en hoe je er gebruik van kan maken, elkaar leren vertrouwen etc. Het is erg leuk om in de huid van iemand anders te kruipen en een hele andere kant van jezelf te laten zien! Lijkt dit je wat? Kom dan naar Drama!
  • Beeldende kunst: kennismaken met nieuwe materialen, zelf werkstukken maken. We gaan werken met was, mozaïek, linoleum en speksteen. Kom met eigen ideeën en gebruik het lokaal als atelier!  

Voordat je start is er een snuffelmiddag op dinsdag 17 oktober. Hier kan je de twee disciplines uitproberen en op deze manier een goede keuze maken. Als je uiteindelijk een discipline gekozen hebt,  kan je na de vakantie officieel starten met de masterclass. Ben je al nieuwsgierig? Meld je aan voor de snuffelmiddag!

We hebben er ontzettend veel zin in! Hopelijk jij ook!

 

Meer weten? Klik hier!