Neusje van de zalm; Schoolrestaurant ‘t Etmaal in de Keurkamp

‘t Etmaal is ons schoolrestaurant. VMBO leerlingen (3e en 4e jaar basisberoepsgericht – richting Consumptief) van De Keurkamp leren hier koken, serveren en managen.

Jonge leerling koks en bedieningsmedewerkers staan donderdagavond klaar om u culinair in de watten te leggen. Voor € 14,75  bereiden en serveren zij - onder begeleiding - een wekelijks wisselend 4-gangen menu (excl. drank). Natuurlijk kunt u daar een goed glas wijn, bier of frisdrank bij bestellen. Geef deze leerlingen de kans om ervaring op te doen. En gun u zelf een leuk en lekker avondje uit!

Kerstdiner

Het jaarlijkse neusje van de zalm van ons schoolrestaurant in De Keurkamp is het Kerstdiner. Dit jaar op 15 december 2016, 17:00 uur. Een 5 gangenmenu met amuse vooraf en bijpassende wijn, samengesteld door 4e jaars vmbo leerlingen (basisberoepsgericht, richting Consumptief). Zij bereiden het diner voor. En serveren u aan tafel. Kosten € 32,50 (inclusief wijnarrangement € 42,50). Er is plek voor 60/70 mensen. Reserveren is nodig. Betaling alleen contant.

Reserveringsformulier

Reserveren?
Dat kan. Minimaal 1 week van te voren via bovenstaand reserveringsformulier of per mail bij Hans Meulhof, de docent/begeleider:  h.meulhof@ettyhillesumlyceum.nl
Met speciale wensen (dieet, allergie of vegetarisch) kunnen wij rekening houden; vermeld dit bij uw reservering.

‘t Etmaal schoolrestaurant is open op donderdagavond van 17.00 tot 20.00 uur. In de schoolvakanties zijn wij gesloten.
U kunt bij ons niet pinnen; alleen contant betalen.