zaterdag 3 februari 2018

Beroepswerelden op De Marke

Op De Marke kan je in de bovenbouw kiezen uit 7 beroepswerelden. Ook wel profielen genoemd. Op woensdag 31 januari hebben leerlingen klas 2 van De Capellenborg, Het Stormink  en De Marke weer even mogen proeven van de beroepswerelden tijdens praktijklessen op De Marke. De leerlingen vonden dit een leuke ervaring en kijken er positief op terug.

In de avond was er voor de ouders de gelegenheid om met hun kinderen meer informatie te krijgen over de 7 beroepswerelden en sfeer te proeven in de lokalen van de beroepswerelden/profielen. Alles bij elkaar een geslaagde dag.

Heeft u de informatieavond gemist dan kunt u hier de presentatie van deze avond of onze What's NEX(t)? folder  bekijken.

Voor meer informatie over de profielen. Bekijk dit informatieblad eens goed. Hierin wordt alle informatie gegeven over de profielen en hun keuzedelen.