Neusje van de zalm; Schoolrestaurant De Globe in De Marke

De Globe is ons schoolrestaurant. Een proeftuin door vmbo leerlingen, want 3e en 4e jaars leerlingen van De Marke leren hier koken, serveren en managen.
Jonge leerling koks, gastheren en gastvrouwen staan op donderdagavond vanaf 11 september a.s. voor u klaar om u culinair in de watten te leggen. Elke donderdagavond bent u welkom. Het diner is om 17.30 uur. Alleen in schoolvakanties en examen- en tentamenperiodes is het restaurant dicht.

Voor € 14,75  bereiden en serveren zij - onder begeleiding - een wekelijks wisselend 4-gangen menu (excl. drank). Natuurlijk kunt u daar een goed glas wijn, bier of frisdrank bij bestellen.
Geef deze leerlingen de kans om ervaring op te doen. En gun u zelf een leuk en lekker avondje uit!

Vanaf begin oktober is het op enkele dagen ook mogelijk om van een 2 gangen-lunch te genieten, of van een high tea. De kosten zijn resp. 7,50 en 6,50 euro. Alles uiteraard zelf bereid en geserveerd.

Reserveren kan vanaf medio september via de website van De Marke.
Contactpersonen zijn: de heer Hans Meulhof en mevrouw Francien Francke.
In vmbo schoolrestaurant De Globe kan niet worden gepind.