Neusje van de zalm; Schoolrestaurant De Globe in De Marke

Donderdag 7 februari gaan wij weer open!

De Globe is het vmbo schoolrestaurant van De Marke, wat gelegen is aan de Ludgerstraat 1 (locatie Zuid). De Globe is een proeftuin waarin vmbo leerlingen vanuit het 3e en 4e leerjaar leren koken, serveren en managen.

Elke donderdagavond staan de jonge leerling koks, gastheren en gastvrouwen voor u klaar om u culinair in de watten te leggen. Alleen in schoolvakanties, examen- en tentamenperiodes is het restaurant gesloten, maar informeer gerust naar de meest recente openingstijden.

Op deze dineravonden kunt u voor € 15,50 (exclusief dranken) p.p. genieten van een heerlijk wekelijks wisselend 4 gangen diner. Natuurlijk kunt u daar een mooi glas wijn, bier of frisdrank bij bestellen.

Rond Kerstmis is er een speciaal uitgebreid kerstdiner of kerstbuffet wat door veel van onze gasten als een beleving wordt ervaren. Hou hiervoor de website in de gaten.

Reserveren is nodig. Dit kan door het onderstaande formulier online in te vullen of neem contact op met de schooladministratie 0570-504730.

Een mail sturen kan natuurlijk ook. Dit kan naar:  info.demarke@ettyhillesumlyceum.nl

Geef leerlingen de kans om ervaring op te doen. En gun u zelf een leuk en lekker avondje uit.

U bent van harte welkom!

Helaas kan er nog niet gepind worden in ons schoolrestaurant. U rekent dus contant af. Geeft u a.u.b. aan met hoeveel personen u komt en of u speciale (dieet)wensen heeft.