Neusje van de zalm; Schoolrestaurant De Globe in De Marke

De Globe is het vmbo schoolrestaurant. Een proeftuin door vmbo leerlingen, waar 3e en 4e jaars leerlingen van De Marke leren koken, serveren en managen.
Jonge leerling koks, gastheren en gastvrouwen staan elke donderdagavond voor u klaar om u culinair in de watten te leggen. Elke donderdagavond bent u welkom. Het diner begint altijd om 17.00 uur. Alleen in schoolvakanties en examen- en tentamenperiodes is het restaurant dicht. Op donderdag 14 december a.s. is er een speciaal feestelijk Kerstmenu in een gezellige kerstambiance.

Het wekelijks donderdagvond menu kost € 14,75 , elke week een ander 4-gangen menu (excl. drank). Natuurlijk kunt u daar een goed glas wijn, bier of frisdrank bij bestellen.
Het Kerstdiner bestaat uit een luxe kerstbuffet inclusief desserts naar keuze, voor 28,75 per persoon incl. welkomstcocktail en een fles wijn per tafel.(excl. drank)

Geef leerlingen de kans om ervaring op te doen. En gun u zelf een leuk en lekker avondje uit!

Sinds oktober is het soms ook mogelijk om van een 2 gangen-lunch te genieten, of van een high tea. De kosten zijn resp. 7,50 en 6,50 euro. Alles uiteraard zelf bereid en geserveerd.

Reserveren kan door onderstaand formulier digitaal in te vullen en verzenden naar de heer Hans Meulhof of mevrouw Francien Francke.
In vmbo schoolrestaurant De Globe kan niet worden gepind. Kortom: Contante betaling na afloop.