Neusje van de zalm; Schoolrestaurant De Globe in De Marke

September weer open!

De Globe is het vmbo schoolrestaurant van De Marke aan de Ludgerstraat 1 (locatie De Marke Zuid).
De Globe is een proeftuin waar vmbo leerlingen uit het 3e en 4e leerjaar leren koken, serveren en managen. Zij doen examen in vakken die horen bij de vmbo beroepenwereld Horeca Bakkerij & Recreatie. Elke donderdagavond staan jonge leerling koks, gastheren en gastvrouwen (allen vmbo basis-kader) leerlingenvoor u klaar en leggen u culinair in de watten.

Alleen in schoolvakanties, examen- en tentamentijd is het restaurant gesloten.  Informeer gerust naar de openingstijden bij de schooladministratie 0570-504730.
Op deze wekelijks dineravonden kunt u voor € 15,50 p.p. (exclusief drank) genieten van een heerlijk wekelijks wisselend 4 gangen menu.

Rond Kerstmis is er een speciaal uitgebreid kerstdiner of kerstbuffet, wat al jaren door onze gasten als een heel mooie kerstbeleving wordt ervaren.
Hou hiervoor de website in de gaten.

Reserveren is nodig. Geef a.u.b. aan met hoeveel personen u komt en of u speciale (dieet)wensen heeft.

Vul het formulier hieronder in of u bel met de schooladministratie 0570-504730.
Een mail sturen kan ook.
info.demarke@ettyhillesumlyceum.nl

Geef leerlingen de kans om ervaring op te doen. En gun u zelf een leuk en lekker avondje uit!
U bent van harte welkom!

Helaas kunt u bij ons nog niet pinnen. U rekent dus contant af.