Welke examenprofielen biedt De Marke?

Op De Marke kan je in de bovenbouw kiezen uit 7 beroepswerelden. Ook wel profielen genoemd. Op woensdag 31 januari hebben leerlingen klas 2 van De Cappelenborg, Het Stormink  en De Marke weer even mogen proeven van de OBW lessen op De Marke. De leerlingen vonden dit een leuke ervaring en kijken er ook positief op terug.

In de avond was er voor de ouders de gelegenheid om met hun kinderen meer informatie te krijgen over de 7 beroepswerelden en sfeer proeven in de lokalen van de beroepswerelden/profielen. Alles bij elkaar een geslaagde dag.

Heeft u de informatieavond gemist dan kunt u hier de presentatie van deze avond of onze What's NEX(t)? folder bekijken.

Voor meer informatie over de profielen. Bekijk dit informatieblad eens goed. Hierin wordt alle informatie gegeven over de profielen en hun keuzedelen.