Doe met je klas (groep 7/8) een masterclass Koken, of juist Techniek

Voor het 3e jaar worden er weer Masterclasses voor groep 8 georganiseerd. Met heel groep 8 kun je langskomen in de praktijkruimtes van De Marke Zuid voor een Masterclass Koken of Masterclass Techniek.
De leerlingen gaan de slag onder begeleiding van een ‘Masterkok’of ‘Werkplaatschef’ Ze krijgen uitleg en hulp bij het maken van ….  Dat blijft nog een verrassing.
Ze krijgen hoe dan ook iets mee naar huis. De Masterclasses Koken of Techniek zijn altijd op woensdagochtend.
De leerkracht(en) groep 7/8 en een paar hulpouders komen mee. Het is leuk om een filmpje of foto’s te maken van de kinderen aan het werk.

Je kunt je klas voor een masterclass koken of techniek opgeven via
a.garritsen@ettyhillesumlyceum.nl

Een leuke en praktische ochtend, die bovendien een inkijkje geeft in lokalen, sfeer en mogelijkheden van vmbo basis/kader locatie De Marke Zuid.

Individuele masterclass voor vwo leerlingen, op De Boerhaave en Het Stormink

Voor vwo leerlingen die dit aankunnen naar mening van hun leerkracht groep 8 worden er weer interessante en leuke masterclasses georganiseerd op De Boerhaave en Het Stormink.  Hiervoor kun je je niet zelf opgeven, dat gaat via je groep 8 leerkracht. Je neemt dan deel van een reeks van 4 (dins)dagochtenden kort achter elkaar rond een bepaald thema. De kosten zijn 25 euro per leerling, te betalen door hun ouders. Je kunt leerlingen hiervoor opgeven via masterclass@ehldeventer.nl . Om reden van betaling zal naar factuur/adresgegevens van de leerling worden gevraagd.

Op de klassenposter groep 8 staat welke masterclasses er zijn. Het loopt uiteen van proefles in het Engels (met oog op tweetalig atheneum) , tot Latijn is leuk (gymnasium), en van Plastic soep tot Vulkanisch eiland…

Kwijt of meer nodig? Mail b.groothuis@ettyhillesumlyceum.nl   (Communicatie & PR)