Voorlichtersteam

Onze voorlichters geven voorlichting voor groep 7-8 ouders en leerlingen op basisscholen in Deventer en de regio.

Dit kan op een avond speciaal voor ouders/leerlingen groep 7-8 en/of in de klas overdag specifiek voor de leerlingen.

Vul als leerkracht groep 7-8 dit aanvraagformulier in. De voorlichter neemt dan contact met je op om datum, tijd en andere wensen onderling af te stemmen.

Voorkeur voor de voorlichter die vorig jaar ook al op jouw school kwam? Dat kan. Gewoon vermelden.

Sabine Jeurnink
s.jeurnink@ettyhillesumlyceum.nl

Dyonne Schrijer
d.schrijer@ettyhillesumlyceum.nl

René van Beek
r.vanbeek@ettyhillesumlyceum.nl

Dienke de Gruijter
d.degruijter@ettyhillesumlyceum.nl

Geert Groot Koerkamp
g.grootkoerkamp@ettyhillesumlyceum.nl

Communicatie

Birgit Groothuis is sinds augustus 2015 verantwoordelijk voor Communicatie & PR van het Etty Hillesum Lyceum (EHL). Zij werkt bij de Centrale Directie (Laan van Borgele 60, Deventer). Birgit adviseert, coördineert en initieert EHL-brede communicatie, wervingsactiviteiten en perscontacten. Ook wordt zij betrokken bij communicatie uitingen van de zes scholen en bij speciale (onderwijs) projecten.

Voor vragen of opmerkingen over bijv. de website, advertenties, sponsoring, intranet, social media en huisstijl kun je ook bij haar terecht.

Birgit is bereikbaar via b.groothuis@ettyhillesumlyceum.nl of 0570 – 504702