Onze voorlichters

Als je voorlichting wilt voor ouders en leerlingen in groep 7/8 klik hier voor het aanvraagformulier.
Je wordt gebeld door 1 van onze 5 voorlichters voor een afspraak op jouw school in Deventer of omliggende dorpen.

Meestal nemen zij een korte presentatie  mee, die zo nodig op maat wordt gemaakt voor jouw school. Ook een kort filmpje  'Sfeer proeven’ laten ze zien over:

• Arkelstein – School voor praktijkonderwijs
  • De Boerhaave- School voor havo, atheneum, gymnasium en leerroute ecolyceum
  • De Marke  - School voor basis-kader – locatie Zuid
  • De Marke – School voor mavo- onderbouw havo – locatie Noord
  • De Marke – Het Corberic : leerroute voor vrijeschoolonderwijs – mavo, havo , vwo
  • Het Stormink – School voor onderbouw vmbo basis, kader, mavo, havo, atheneum en atheneum-tweetalig
  • Het Vlier – School voor bovenbouw havo, atheneum, gymnasium

Wil jij dat dezelfde voorlichter bij jou in de klas, of met ouders komt spreken? Dat kan. Gewoon erbij zetten op het aanvraagformulier.
Voorlichting kan overdag of ’s avonds.

Sabine Jeurnink
s.jeurnink@ettyhillesumlyceum.nl

Sabine geeft Nederlands op De Boerhaave (havo/vwo klas 1-3). Ze heeft ook op De Marke Zuid (voorheen De Keurkamp, vmbo) gewerkt.

Anneke Versteeg
a.versteeg@ettyhillesumlyceum.nl

Anneke is docent aardrijkskunde, Mens en Maatschappij, en mentor op de Marke Noord

René van Beek
r.vanbeek@ettyhillesumlyceum.nl

Rene geeft les op Het Stormink en is mentor van een vmbo basis/kader brugklas.

Dienke de Gruijter
d.degruijter@ettyhillesumlyceum.nl

Dienke geeft Frans op de Boerhaave (havo/vwo klas 1-3). Hiervoor gaf zij les op het Stedelijk in Zutphen.

Aquine Zondag
a.zondag@ettyhillesumlyceum.nl

Aquine geeft lessen Maatschappijleer op De Marke Zuid en is mentor van een 4V klas (voorheen De Keurkamp, vmbo basis en kader).

Communicatie

Birgit Groothuis is sinds augustus 2015 verantwoordelijk voor Communicatie & PR van het Etty Hillesum Lyceum (EHL). Zij werkt bij de Centrale Directie (Laan van Borgele 60, Deventer). Birgit houdt zich bezig met EHL-brede communicatie en die van de scholen. Denk o.a. aan wervingsactiviteiten en perscontacten. Ook is zij vanuit haar rol betrokken bij communicatie uitingen van de scholen bijvoorbeeld over nieuw onderwijsaanbod en andere  projecten die met imago en onderwijs verband houden.

Voor vragen of opmerkingen over bijv. de website, advertenties, sponsoring, intranet, social media en huisstijl kun je ook bij haar terecht.

Birgit is bereikbaar via b.groothuis@ettyhillesumlyceum.nl  , 0570 – 504702 of 06 -5715 4551