Sportklas

Op maandagmiddag tijdens het 7e en 8ste lesuur heeft het Slatink tijd vrij gemaakt voor de Sportklas. Alle leerlingen van klas 1 & 2 krijgen de mogelijkheid om onder schooltijd extra uren sport te volgen onder begeleiding van de docenten LO.

Het Slatink heeft er voor gekozen om alle leerlingen op deze uren vrij te roosteren om zo iedereen een kans te geven om deel te nemen. Daarnaast houd je dus nog genoeg tijd over om je huiswerk te maken.

Voor de sportklas heb je gewoon je gymspullen nodig en je kunt aan de slag. We zijn zowel binnen als buiten actief afhankelijk van het weer. Buiten zullen we fanatiek aan de slag gaan met: softbal, frisbee, flagg football, rugby en atletiek. Binnen zijn we met de balsporten bezig, maar ook het trampoline springen, klimmen en zijn er korte workshops op school en daarbuiten.

Lijkt het je leuk om eens te komen kijken en mee te doen, meld je dan bij je docent LO en doe mee op maandagmiddag het 7e en 8ste uur.

Deelname voor alle maandagen zijn € 40,- (inclusief een sportklasshirt)

Nina Slagt                            n.slagt@ettyhillesumlyceum.nl

Ewout de Keyzer             e.dekeyzer@ettyhillesumlyceum.nl