Ziek melden/medische verzuimaanvragen

Indien een leerling ziek is, dient hij voor 9.00 uur door de ouder(s)/verzorger(s) te worden afgemeld bij de administratie van de school. Is de leerling de volgende dag(en) ook nog ziek hoeft er niet opnieuw gebeld te worden.

Indien een leerling tussentijds naar huis wil omdat hij ziek is moet hij zich melden in de meldkamer en wordt er contact opgenomen met de ouder/verzorger. Zonder contact mag de leerling niet naar huis.

Heeft de leerling een afspraak buiten school, dan dient hij dit vooraf te melden in de meldkamer. Voor dit verzuim moet er gebeld zijn door de ouder/verzorger of de leerling heeft een brief bij zich met handtekening van de ouder/verzorger. Hij krijgt dan een verzuimbriefje mee, zodat hij de les (tussentijds) mag verlaten. Bij terugkomst moet de leerling zich ook weer melden in de meldkamer.

Telefoonnummer voor ziekmelding: 0570-504660

Meer informatie over ziekteverzuim? De algemene regels vind je hier.