maandag 8 april 2019

Thema avond "motivatie"

Thema avond "motivatie"

Maandag 8 april '19 organiseert de Ouderraad een thema avond voor alle ouders met als titel:

Go for it!

Motivatie hangt samen met keuzevrijheid, vooruitgang boeken en betrokkenheid van anderen. Maar hoe werkt dit in de praktijk? Dat laat onze vaste theatergroep De Nieuwe Lichting (DNL) op een heel praktische manier zien op de thema avond op 8 april 2019. DNL is gespecialiseerd in gesprekken tussen ouders en pubers. De acteurs spelen herkenbare situaties waarin het thema motivatie centraal staat. Ze laten valkuilen zien die leiden tot misverstanden of zelfs conflicten. Wij nodigen je uit voor een programma met veel vaart en humor waarin je kunt meedenken, meepraten en meelachen en waarin je inzicht krijgt in jouw rol als ouder.

Verrassend, leuk en leerzaam!

Op deze inspirerende thema avond word je meegenomen in de spannende wedstrijd van het opvoeden. Je krijgt inzicht in de verschillende rollen die je als ouder kunt spelen; scheidsrechter, coach en supporter. Samen ga je op zoek welke tactieken je het beste kunt inzetten.

Hoe ziet de avond eruit?

  • 19.00 uur Ontvangst met koffie en thee
  • 19.30 uur Welkom door voorzitter van de Ouderraad
  • 19.35 uur Aanvang voorstelling DNL Theatercollectief
  • 21.00 uur Einde

Aanmelden

Je kunt je tot en met vrijdag 29 maart 2019 aanmelden door een bericht te sturen naar:

aanmeldenstormink@gmail.com

Vermeld hierbij je naam en met hoeveel personen je komt.Voor alle duidelijkheid: deze avond is alléén bedoeld voor ouders en verzorgers.

Wij ontvangen je graag op maandagavond 8 april!

Vriendelijke groet,

De Ouderraad van Het Stormink

 

De Ouderraad vindt de betrokkenheid bij het voortgezet onderwijs van onze kinderen -op alle niveaus op het Stormink- heel belangrijk. We behartigen dan ook de belangen van alle ouders. Als OR ondersteunen we school én ouders graag door het organiseren van thema avonden, waarmee ook jij het beste haalt uit de schooltijd van je kind. Meer weten over de OR of wil je plaats nemen in de OR? Laat het ons weten door een mail te sturen naar; ovhetstormink@gmail.com of bezoek de site via Ouderraad Het Stormink.