Individuele masterclass voor vwo leerlingen; op De Boerhaave of Het Stormink

Als leerkracht van groep 7/8 ken jij je leerlingen het best. Als je weet of vermoed dat vwo gymnasium of atheneum ‘er in zit’ (denk ook aan de leerroutes atheneum-tweetalig, vrijeschoolonderwijs Het Corberic of ecolyceum) kun je de kans geven om individueel een masterclass bij te wonen op Het Stormink of De Boerhaave.

Kijk op de Klassenposter belangrijke data groep 8 hieronder wat het aanbod is en hoe je een leerling aan kunt melden. Deze classes vinden altijd ’s ochtends plaats (bijv. op dinsdagochtend) en duren vaak 4 weken achtereen. Het aanbod is heel gevarieerd. Van les in het Engels, tot Latijn is leuk. Daarnaast zijn er leuke verdiepende classes met aantrekkelijke titels als…

Klik hier onder op de klassenposter groep 8, dan wijst het zich vanzelf. Aanmelding gaat per mail, ook dit staat er op.

Vwo/havo/mavo leerlingen die voelen voor vrijeschool onderwijs kunnen het best in de week van 21 november een ochtend langskomen bij de nieuwe leerroute Het Corberic. Ook dit staat op de poster. Bel hiervoor met de administratie De Marke Noord.