Arrangmenten EHL

Voor leerlingen die structureel extra ondersteuning nodig hebben, kennen onze scholen verschillende arrangementen:

• Expertisepunt
• Klas Met Expertise
• Plusklas
• ASS voorziening (havo/vwo)

De Expertisepunten in de scholen zijn vooral bedoeld voor leerlingen die behoefte hebben aan een rustiger, prikkelarme omgeving of bijvoorbeeld extra begeleiding kunnen gebruiken bij het plannen van hun schoolwerk.

Voor leerlingen die meer ondersteuning nodig hebben dan de Expertisepunten bieden, kennen we de Klas Met Expertise (KME), de Plusklas en een ASS voorziening (havo/vwo).

Voor alle arrangementen is een aanvraag nodig is bij de arrangementencommissie van het Samenwerkingsverband VO Deventer

U kunt uw kind hiervoor aanmelden via de school waar uw zoon/dochter ingeschreven staat.