Samenwerkingsverband VO Deventer

De school kan samen met ouders advies en extra ondersteuning aanvragen bij het Samenwerkingsverband VO Deventer (SWV).

Samen met het SWV zoeken we dan naar de juiste ondersteuning of een plek waar uw kind beter leren kan. En we maken een speciaal ‘op maat’ Ontwikkeling Perspectief Plan (OPP) voor uw zoon of dochter. Dit bespreken we van tijd tot tijd nauwgezet met elkaar, om de ontwikkeling van uw kind goed te kunnen blijven volgen.

Voorop staat dat wij er alles aan doen om uw kind vertrouwen en daarmee zelfvertrouwen te geven. Wat er ook is, speelt of gebeurt. Ook de schoolontwikkeling van uw kind valt of staat daarmee. Hierover met elkaar in gesprek gaan en blijven, is belangrijk.

Als school doen wij er met eigen en waar nodig externe deskundige collega’s alles aan uw kind de beste leeromstandigheden aan te bieden.

Daar staan en gaan wij voor!

============

Arie Slob, minister voor Basis en Voortgezet Onderwijs en Media, was op 4 juni op werkbezoek bij de directie van het Samenwerkingsverband VO Deventer (SWV) en Etty Hillesum Lyceum. Aanleiding was de start van de landelijke week jeugdige ‘Thuiszitters’. Een geanimeerd, openhartig en constructief waardevol werkbezoek werd het. Hier alvast wat foto’s. Een kort verslag is in de maak.

Op bovenstaande foto: de minister en zijn voorlichtster begroeten Marc van Rooden (directeur Samenwerkingsverband VO Deventer) en Vincent Assink (voorzitter centrale directie Etty Hillesum Lyceum en voorzitter bestuur Samenwerkingsverband VO Deventer).

v.l.n.r: Marc van Rooden (directeur Samenwerkingsverband VO Deventer), Vincent Assink (voorzitter centrale directie Etty Hillesum Lyceum en voorzitter bestuur Samenwerkingsverband VO Deventer), Froukje K. (moeder van een leerling met extra ondersteuning), Arie Slob (minister voor Basis en Voortgezet Onderwijs en Media) en Aïscha Trokasti (directeur Bureau Onderwijsconsulenten).