Aanmelding

Aanmelden voor een brugklas in leerjaar 1 loopt via de leerkracht groep 8 van de basisschool. Deze aameldingsbrochure gaat in op de aanmeldprocedure die de 5 scholen van het Hillesum Lyceum hanteren.

Gebruik voor aanmelding in jaar 1 het aanmeldingsformulier links. Bij aanmelden voor leerjaar 2 of latere leerjaren op onze scholen (Arkelstein, De Boerhaave, De Marke, Het Stormink, Het Vlier) bijv. bij verandering van school of verhuizing naar de Gemeente Deventer, gebruikt u het aanmeldingsformulier rechts, voor leerjaar 2-6.

Print een aanmeldformulier uit om het in te vullen. Een handtekening van de ouders/verzorgers op het aanmeldformulier is absoluut noodzakelijk.

Kunt u niet printen? Vraag dan een aanmeldformulier (papieren versie) op via aanmelding@ettyhillesumlyceum.nl
Geef helder aan of het om aanmelding in leerjaar 1 of juist leerjaar 2, 3, 4, 5 of 6 gaat.

Hierna kan het aanmeldformulier naar dit postadres worden gestuurd.

Etty Hillesum Lyceum | Centrale Aanmelding
7400 AD Deventer

Ons onderwijsaanbod staat vermeld op deze Kies Koers Kaart, u kunt ook op de afbeelding hieronder klikken.