Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling en vertrouwenspersonen

De Klokkenluidersregeling is bedoeld voor ouders, leerlingen en medewerkers die ernstige misstanden willen melden waarbij een maatschappelijk belang in het geding is, in een van onze scholen of andere instellingen/scholen van de Stichting Carmelcollege of het bestuursbureau in Hengelo.

De hier aan te klikken Klokkenluidersregeling geeft aan dat vermoeden van een misstand kan worden voorgelegd aan de Commissie Integriteitsvraagstukken van de Stichting Carmelcollege in Hengelo, waar het Etty Hillesum Lyceum onderdeel vanuit maakt. De namen van de Commissieleden Integriteitvraagstukken zijn op te vragen bij de schoolleiding.

Contactgegevens Stichting Carmelcollege
Postbus 864, 7550 AW Hengelo
Drienerparkweg 16,
7552 EB Hengelo
info@carmel.nl

Deze Commissie Integriteitsvraagstukken gaat niet over onregelmatigheden die (zouden) plaatsvinden bij eindexamens in Carmel scholen.
Die meldt u bij de Klachtencommissie in de school zelf  (vertrouwenspersonen in onze scholen, zie lijst hierna) en /of de Commissie van Beroep inzake Onregelmatigheden Eindexamen.

Vertrouwenspersonen

De vertrouwenspersoon binnen een school is het eerste aanspreekpunt bij Klachten en ongewenst gedrag (zoals agressie, geweld, discriminatie, seksuele intimidatie).
De vertrouwenspersoon geeft de u advies over de te volgen klachtenprocedure en schakelt waar nodig professionele hulp in.

Vertrouwenspersonen in onze scholen zijn:

Het Vlier

de heer D. van Bergen en mevrouw B.M. Mulders

Arkelstein

de heer Heim en mevrouw Van de Galiën

De Boerhaave

mevrouw Y. van Eekert

De Marke Noord

mevrouw M. Cornelissen (Noord)

De Marke Zuid

mevrouw F. Moezelaar