zaterdag 31 december 2016

Etty Goes Uganda nov-dec 2016

december 2016

Zaterdag 3 december doen 14 collega's uit de diverse locaties mee aan de Oostermaetloop in Lettele. Ze rennen voor het Etty goes to School Fund. Dankzij het fonds kunnen kinderen in Uganda naar school. Het wordt een gezellige middag. Kom ze gerust aanmoedigen!

18 december kunt u heerlijk genieten van een middag vol muziek in Brasserie Op Duur in Den Nul.
Ellen Jannink en van de winnaars ‘The Best Music Act of Olst' zullen gastoptredens verzorgen. De ambassadeurs van Etty goes Uganda zorgen voor een lekker drankje, een hapje, muziek en zang.

Update: november 2016
Donderdag 17 november hebben leerlingen van De keurkamp samen met de leerlingen van Het Vlier gekookt voor zestig gasten uit Deventer en omgeving.
Terwijl de gasten een heerlijk driegangenmenu kregen opgediend hielden gastsprekers Maarten Bootsma en Tonia Dabwe een inspirerend verhaal over hun werk in Uganda.