Glazen Huis actieweek

Ook dit jaar wordt door Het Slatink, in samenwerking met De Keurkamp, een Glazen Huis actie georganiseerd van 19 tot 23 december 2016.

Deze week voeren wij actie voor de Voedselbank Deventer. Daar kan men een nieuwe koelcel gebruiken. Hier gaat het opgehaalde geld naar toe.

Deze uitzending van DRTV gaat over deze actie.

Onderdeel van de Glazen Huis actie maakt uit:

Het Dictee’ voor alle leerlingen van Het Slatink/De Keurkamp (vmbo/havo)

• Het Dictee wordt op 22 december om 9.00 uur voorgelezen in Het Glazen Huis en via You Tube uitgezonden. Alle leerlingen van De Keurkamp/Het Slatink maken het in de klas.
  • De mentor kijkt het dictee diezelfde dag na.
  • 3 uur later, om ongeveer 12.00 uur zijn de winnaars bekend.
  • Prominenten uit de Deventer samenleving (sport, cultuur, politiek, school) kunnen Het Dictee in Het Glazen Huis op Het Slatink maken.
  • Of prominenten kunnen van te voren voor de camera van DRTV een zin voorlezen, die later in Het Dictee wordt geplakt.
  • Op vrijdag 23 december, 13.00 uur, maakt een notaris vanuit Het Glazen Huis via YouTube bekend hoe hoog het bedrag voor de koelcel van de voedselbank is.