School voor praktijkonderwijs
Een kleine en fijne school
Vertrouwen
Een kleine en fijne school

Op Arkelstein ken je bijna iedereen en alle docenten kennen jou. Het is namelijk een kleine school met ongeveer 160 leerlingen. Dat is fijn en vertrouwd. Je hebt les in een kleine klas waar je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Talent voor werken
Instelling
Talent voor werken

Arkelstein is echt een school waar je dingen doet. Want door dingen te doen, leer je het beste. En om het beste uit jezelf te halen én om je zo goed mogelijk op de praktijk voor te bereiden, hebben we mooie praktijkruimten waar je aan de slag gaat.

Op eigen benen
Zelfstandigheid

Op eigen benen

Een leuke baan. Je eigen geld verdienen. Een fijn huis om te wonen. Een leuke hobby. Wil jij dat later ook? Dan ben je op Arkelstein op de juiste plek. Op onze school bereiden we je namelijk voor op ‘later’. We leren je niet alleen zelfstandig werken, maar ook hoe je straks je huishouden doet én hoe je je tijd goed verdeelt tussen je werk en privéleven. Eén ding is zeker, als je van school komt kun je op eigen benen staan!

Een mooi schooljaar!

Vandaag dinsdag 5 september hebben de leerlingen van Arkelstein het rooster opgehaald. Woensdag 6 september starten we met drie dagen "bootcamp" voor de leerlingen. Vanaf maandag 11 september werken we volgens rooster. Wij wensen alle leerlingen een fijn en leerzaam schooljaar.

We organiseren voor elke fase een ouderavond. U kunt dan kennismaken met de mentor en u krijgt informatie over het schooljaar.

Fase 1 op maandag 18 september om 19.00 uur. Hoofdthema kennismaken en IOP (individueel ontwikkelplan).

Fase 2 op maandag 11 september om 19.30 uur. Hoofdthema kennismaken en arbeidstraining (intern en extern)

Fase 3 op donderdag 14 september om 19.30 uur. Hoofdthema kennismaken, stage en inkooptraject ROC.