School voor praktijkonderwijs
Een kleine en fijne school
Vertrouwen
Een kleine en fijne school

Op Arkelstein ken je bijna iedereen en alle docenten kennen jou. Het is namelijk een kleine school met ongeveer 160 leerlingen. Dat is fijn en vertrouwd. Je hebt les in een kleine klas waar je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Talent voor werken
Instelling
Talent voor werken

Arkelstein is echt een school waar je dingen doet. Want door dingen te doen, leer je het beste. En om het beste uit jezelf te halen én om je zo goed mogelijk op de praktijk voor te bereiden, hebben we mooie praktijkruimten waar je aan de slag gaat.

Op eigen benen
Zelfstandigheid

Op eigen benen

Een leuke baan. Je eigen geld verdienen. Een fijn huis om te wonen. Een leuke hobby. Wil jij dat later ook? Dan ben je op Arkelstein op de juiste plek. Op onze school bereiden we je namelijk voor op ‘later’. We leren je niet alleen zelfstandig werken, maar ook hoe je straks je huishouden doet én hoe je je tijd goed verdeelt tussen je werk en privéleven. Eén ding is zeker, als je van school komt kun je op eigen benen staan!

Arkelstein Doet!

Op 9 en 10 Maart 2017 hebben de leerlingen van Arkelstein zich weer ingezet om verschillende ‘Klussen’ vrijwillig uit te voeren in het kader van NL Doet. Vorig schooljaar hebben de leerlingen onder andere werkzaamheden op de Ulebelt verricht Klik hier voor meer informatie over de actie van vorig jaar..

Dit schooljaar zijn de leerlingen onder andere naar het Vogeleiland en de Deventer Kano Vereniging geweest en werden oud Hollandse hapjes gemaakt voor bewoners en begeleiders van een verzorgingstehuis. In de nieuwsbrief en op onze Facebook pagina vindt u meer informatie en beeldmateriaal over deze weer succesvolle actie van de leerlingen.