vrijdag 1 maart 2019

Lets Go! Burgerweeshuis

Weer een leuke vrijdagavond party georganiseerd door Het Burgerweeshuis, dit keer in samenwerking met leerlingen van keuzeprofiel D&P (vmbo De Marke). Voor alle pubers uit Deventer en omgeving. Voor 7 euro heb je een erg leuke avond in dit keer de grote zaal van het Burgerweeshuis.

Let’s Go wordt 4 x per jaar georganiseerd. Dit keer helpen 3e en 4e jaars leerlingen van De Marke mee. Zij staan achter de bar, bedachten mede het programma van de avond, vertonen podiumkunsten, hebben het thema helpen bedenken en helpen bij de aankleding van de zaal.

Tickets zijn te koop via deze link.
Check ook de site van Het Burgerweeshuis. Deze vermeldt o.a.

"We hebben deze keer echt een killer line-up voor jullie klaarstaan! The one and only Paul Sinha en legendary JoeyAK! Ook komt DJ Hannes de boel even extra in de fik steken met zijn exotische plaatjes. Dus nodig al je vrienden uit. Dan maken we er met z'n allen een lit avondje van!"