vrijdag 7 juni 2019

Olympic Moves finale

Ons softbal- en hockeyteam viel in de prijzen tijdens de jaarlijkse finale Olympic Moves, waar scholen uit het hele land aan deelnemen. Het softbalteam werd 1e en het hockeyteam 2e! Het jongens atletiekteam met leerlingen uit de Etty Hillesum Lyceum scholen deed het ook goed en eindigde op een 4e plaats! De meiden strandden onderin hun klassement. En het meiden voetbalteam uit klas twee en drie kon ook geen prijs pakken.

De leerlingen hebben met hun docenten lichamelijke opvoeding een fantastische dag gehad. Het was een ronduit spannend, feestelijk en zeer sportief! De dagopening werd gedaan door een aantal Olympische Sport Kampioenen. Ook dat is bijzonder om mee te maken.

Volgend jaar doen we weer keihard ons best; om nog meer prijzen mee naar huis te nemen en titels te verdedigen.