zondag 11 november 2018

Voorlezen bij Praamstra

125 jaar bestaat boekhandel Praamstra dit jaar. Echt een mijlpaal voor dé boekwinkel in Deventer Boekenstad! Ter ere van haar jubileum zette Praamstra een schrijfwedstrijd uit onder de leerlingen van alle Etty scholen.

Leerlingen van Het Vlier, De Boerhaave, Het Corberic (vrijeschoolonderwijs) en Het Stormink schreven verhalen met als thema ‘Springlevend’.

Een jury van Praamstra mensen en docenten Nederlands heeft de volgende leerlingen genomineerd: Lisa Nijhof, Fleur Hoveling, Barbara van der Sluys, Tess Schoemaker, Robin van Hoof, Fabienne Gerritsen, Jet Bakker en Trinity Groeneveld.

Zij lezen as zondagmiddag 11 november om 15.00 uur elk hun verhaal voor op een speciale voorleesmiddag in Boekhandel Praamstra.

Uiteraard wordt aan het eind van de voorleesmiddag bekend wie de schrijfwedstrijd heeft gewonnen.
Kom je ook luisteren?