Van wie krijg ik les?
Docenten
Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

 

Wat kun je verwachten?
Onderwijs
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Alle leerlingen een laptop
Ontwikkelingen

Alle leerlingen een laptop

Vanaf het nieuwe schooljaar hebben alle brugklassers een laptop. Bij elke studie of beroep zal ICT een grote rol spelen. Daarom willen we jullie daar goed op voorbereiden. Daarnaast zijn digitale leermiddelen bij uitstek geschikt om het onderwijs aantrekkelijker te maken. We geven tijdens de informatieavond en het Open Huis informatie over de eisen die we aan de laptop stellen en over de bekostiging.

 

29 januari 2016
Open Huis

Leerlingen voelen zich bij ons thuis. De school is groter dan jouw basisschool, maar het is juist de kleinschaligheid van De Boerhaave die leerlingen aanspreekt. Het gebouw heeft de sfeer van een klassiek schoolgebouw. Het is daarnaast heel modern, heeft een ruime mediatheek, voldoende computers en een mooie centrale hal: het Atrium. We nodigen je uit om het zelf te komen bekijken tijdens het Open Huis. Je bent van harte welkom van 16.00 - 20.00 uur.