School voor onderbouw havo, atheneum, gymnasium en ecolyceum
Wat kun je verwachten?
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Een laptop voor het nieuwe schooljaar
Ontwikkelingen

Een laptop voor het nieuwe schooljaar

Op De Boerhaave hebben alle leerlingen een laptop. In elke studie of beroep speelt ICT een grote rol. Daar willen we jullie goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in The Rent Company (TRC). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen.
Klik hier voor de flyer van TRC voor meer informatie.
18 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs

Voor leerlingen uit groep 8

Dagje meekijken in de klas? Klik op de 2 stoeltjes!

Open Huis

Het Open Huis van De Boerhaave is achter de rug. We kijken met heel veel plezier terug. Wat leuk dat er zoveel leerlingen en ouders onze school hebben bezocht. De opkomst was boven verwachting. Hopelijk hebben alle bezoekers een goede indruk gekregen van de sfeer en het onderwijs op De Boerhaave. De reacties waren heel positief.

Dank voor jullie komst!