School voor onderbouw havo, atheneum, gymnasium en ecolyceum
Van wie krijg ik les?
Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Wat kun je verwachten?
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Een laptop voor het nieuwe schooljaar
Ontwikkelingen

Een laptop voor het nieuwe schooljaar

Vanaf dit schooljaar hebben alle brugklassers een laptop. In elke studie of beroep speelt ICT een grote rol. Daar willen we jullie goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in My Digital Schoolbook (MDS). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen.
Klik hier voor de flyer van MDS voor meer informatie.
18 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs

Infoavond Boerhaave
Schooljaar 2017/2018

Op woensdag 7 december is er om 19:30 een informatieavond over het Gymansium en het Ecolyceum (met een gymnasium- en een atheneumvariant). Deze avond is bedoeld voor ouders en leerlingen. Een docent klassieke talen legt uit wat je op het Gymnasium kunt verwachten en natuurlijk komt de vraag voorbij 'wat kun je er mee?'. Het Ecolyceum is een half jaar bezig. We laten zien wat het Ecolyceum in de praktijk inhoudt. Er zijn leerlingen aanwezig die hun ervaringen graag met u en uw kind delen.

We starten om 19.30 uur. Koffie/thee en ranja staan klaar voor u vanaf 19.15 uur.  We hopen om 20.45 de avond af te ronden.