Van wie krijg ik les?
Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Wat kun je verwachten?
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Alle leerlingen een laptop
Ontwikkelingen

Alle leerlingen een laptop

Vanaf het nieuwe schooljaar hebben alle brugklassers een laptop. Bij elke studie of beroep zal ICT een grote rol spelen. Daarom willen we jullie daar goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in My Digital Schoolbook. Met dit bedrijf hebben we een lease-constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop tegen een scherp tarief te leasen.

18 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs
Meer informatie over My Digital Schoolbook

Nieuwe ontwikkelingen
Schooljaar 2016/2017

In het schooljaar van 2016/2017 starten wij met het Ecolyceum. Het Ecolyceum is voor leerlingen die willen meedenken en werken aan het creëren van een duurzame aarde; voor kinderen die interesse hebben in wetenschap en technologie en het leuk vinden om zich te verdiepen in de natuur, techniek en ecologie; voor leerlingen die toe zijn aan meer uitdaging.

Meer weten over het Ecolyceum? Klik hier