Van wie krijg ik les?
Van wie krijg ik les?

Je krijgt les van verschillende docenten, bijna elk uur een ander. Elke docent geeft een eigen vak. Dat is het grote verschil met de basisschool. Je krijgt natuurlijk ook met andere personeelsleden van de school te maken zoals de conciërges en de mediatheekmedewerkers.

Wat kun je verwachten?
Wat kun je verwachten?

Je start in een havo/vwo-klas of in een gymnasiumklas. Als je start in de havo/vwo-route, dan wordt aan het eind van het eerste schooljaar gekeken of je verder gaat op het havo of op het atheneum.

Een laptop voor het nieuwe schooljaar
Ontwikkelingen

Een laptop voor het nieuwe schooljaar

Vanaf dit schooljaar hebben alle brugklassers een laptop. In elke studie of beroep speelt ICT een grote rol. Daar willen we jullie goed op voorbereiden. De Boerhaave heeft een partner gevonden in My Digital Schoolbook (MDS). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen.
Klik hier voor de flyer van MDS voor meer informatie.
18 vragen en antwoorden over ICT-rijk onderwijs

Start Ecolyceum
Schooljaar 2016/2017

In augustus 2016 starten wij met het Ecolyceum. Het Ecolyceum is voor vwo-leerlingen die willen meedenken en werken aan het creëren van een duurzame aarde. Voor jonge mensen die interesse hebben in wetenschap en technologie en het leuk vinden om zich te verdiepen in natuur, techniek en ecologie; voor leerlingen die toe zijn aan meer uitdaging.

Meer weten over het Ecolyceum? Klik hier