School voor vmbo basis en kader
Vertrouwd gevoel
Veilige leeromgeving
Vertrouwd gevoel

Op De Keurkamp weet je precies waar je aan toe bent. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een richting die bij jou past. Daar kom je stukje bij beetje achter. Dat geeft een vertrouwd gevoel. Je krijgt les van verschillende leraren. Eén van die leraren is je mentor. De mentor is jouw persoonlijk aanspreekpunt.

Kijkje in de school

Leren door te doen
Vmbo-onderwijs

Leren door te doen

Vmbo?! Werk je graag met je hoofd en handen, dan is onze basis of kader leergang de allerbeste voorbereiding op een mooie toekomst in een prachtig bedrijf. Daarom werken we veel samen met bedrijven in de stad en regio, en met de vervolgopleidingen middelbaar beroepsonderwijs (mbo).

Onze school kent een 2-jarige basis/kader brugklas. Dat is nieuw en bedoeld om je twee jaar de tijd te geven om jouw examenniveau te ontdekken. Je krijgt voor een aantal vakken cijfers op twee niveaus en hebt ‘Z@Puren’, waarin je in overleg kunt kiezen voor welk vak je extra uitleg wilt krijgen.

We staan altijd klaar voor je

Op De Keurkamp leer je veel over jezelf. Vooral waar je goed in bent, wat je leuk vindt. Je leert zelfstandig werken en dat je trots mag zijn op wie je bent en wat je kunt. Keuzes maken met je hoofd maar ook vanuit je hart.

What’s ‘NEX(t)’?
Nieuw vmbo Examenprogramma

Vmbo onderbouw leerlingen basis, kader en mavo (klas 1 en 2) krijgen nu wekelijks het vak ‘OBW’: Oriëntatie Beroeps Werelden. Op Het Stormink, De Keurkamp en Het Slatink. In OBW-lessen maak je kennis met vakken uit 7 boeiende beroepswerelden. Na 2 vmbo moet je immers kiezen in welke vakken je straks eindexamen gaat doen. Naast verplichte vakken kies je waar je goed in bent of wat je leuk vindt. Daar kom je in OBW-lessen achter. We helpen je dus op weg.

Meer weten over de 7 vmbo beroepswerelden en examenvakken? Klik hier