Je bent welkom bij het Etty Hillesum Lyceum

De scholen (6) van het Etty Hillesum Lyceum bieden een gevarieerd onderwijsaanbod van praktijkonderwijs tot en met gymnasium voor leerlingen uit Deventer en omstreken.

Naast een breed onderwijspakket biedt het Etty Hillesum Lyceum een aantal extra's; een goed begeleide talentengroep, sportklas, kunstklas, internationale uitwisseling en excursies, schoolorkest, tweetalig atheneum, een ecolyceum leerweg (vwo) en allerlei vormen van culturele, techniek gerelateerde of wetenschappelijke uitdaging.

Schoolorkest

Samen muziek maken is leuk en leerzaam. Muzikale leerlingen van onze scholen (instrument/zang) oefenen wekelijks in het schoolorkest o.l.v. een enthousiaste dirigent-docent, die zelf bekende pop, soul en jazznummers arrangeert. Het Etty Hillesum schoolorkest wordt gewaardeerd in en om Deventer. Muziek verbindt! Meer weten over optredens, laten optreden of zelf mee doen, klik hier.