Voorlichting

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Na de basisschool vertrekken leerlingen naar de middelbare school. Vaak gaat er dan een hele nieuwe wereld open, voor zowel de ouders als de leerlingen. Het onderwijs verandert continu. Of je nu leerling, ouder of leerkracht bent, je wil graag goed geïnformeerd zijn. Dat helpt bij het maken van een keuze… Wij praten je graag bij!

Het Etty Hillesum Lyceum heeft vijf voorlichters. Zij komen graag in de klas om alle vragen van leerlingen te beantwoorden. Wat is een tussenuur? Wat doe je in de praktijklessen van het vmbo? Waarvoor kan ik bij een mentor terecht? Waarin verschilt Het Stormink zich van De Boerhaave of De Marke?

Naast een bezoekje aan de klas zelf, praten de voorlichters ook graag de ouders/verzorgers bij. Tijdens een korte presentatie vertellen wij meer over het Etty Hillesum Lyceum. Daarnaast is er alle kans om vragen te stellen!

Jij vraagt, wij draaien

We proberen de presentatie zoveel mogelijk op maat aan te bieden. Laat een bericht achter en één van onze voorlichters neemt contact met je op. Dan kunnen we rustig doorspreken hoe we het bezoek vorm gaan geven. Meld je aan via het aanmeldformulier.

Heb je tussendoor een vraag over het voortgezet onderwijs? Mail één van ons.
Wij beantwoorden je vraag graag!

Sabine Jeurnink

Sabine werkt op de Boerhaave. Op de Boerhaave kun je havo/vwo/gymnasium volgen. Ze geeft Nederlands. Sabine is ook mentor van een groep.

Heb je een vraag voor Sabine, stuur een e-mail naar: s.jeurnink@ettyhillesumlyceum.nl

Anneke Versteeg

Anneke werkt op de Marke Noord. De Marke Noord is de locatie voor vmbo kader, mavo en havo. Ze geeft aardrijkskunde en Mens en Maatschappij. Anneke is ook mentor van een groep.

Heb je een vraag voor Anneke, stuur een e-mail naar: a.versteeg@ettyhillesumlyceum.nl

Elsbeth Nijhuis

Elsbeth werkt op Het Stormink. Op Het Stormink vind je bijna alle niveaus. Ze geeft Nederlands en is eveneens mentor van een klas. Elsbeth helpt leerlingen die dyslectisch zijn. Elsbeth heeft ook in het basisonderwijs gewerkt.

Heb je een vraag voor Elsbeth, stuur een e-mail naar: e.nijhuis@ettyhillesumlyceum.nl

Dienke de Gruijter

Dienke werkt op de Boerhaave. Op de Boerhaave kun je havo/vwo/gymnasium volgen. Ze geeft Frans. Dienke is ook mentor van een groep.

Heb je een vraag voor Dienke, stuur een e-mail naar: d.degruijter@ettyhillesumlyceum.nl

Robert ten Wal

Robert werkt op De Marke Zuid. Je volgt vmbo basis/kader onderwijs op de Marke Zuid. Hij geeft wiskunde. Robert is ook mentor van een groep. Hij heeft ervaring in het basisonderwijs.

Heb je een vraag voor Robert, stuur een e-mail naar: r.tenwal@ettyhillesumlyceum.nl