School voor vmbo kader, mavo en onderbouw havo
Ruimte voor jezelf
Kaderberoeps
Ruimte voor jezelf

Heb je een schooladvies voor de kaderberoepsgerichte leerweg, mavo of havo? En zoek je een school waar naast het leren ook ruimte is voor sport, kunst en cultuur? Dan is Het Slatink een goede school voor jou.

Veilig en geborgen
Aandacht
Veilig en geborgen

Het Slatink is een fijne school waar iedereen, dus ook jij, z’n eigen plek heeft. Het voelt dan ook heel veilig en geborgen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Tegelijkertijd krijg je ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat kies jij?
Samen sterk

Wat kies jij?

Op Het Slatink kun je kiezen tussen de kader/mavo klas of de mavo/havo klas. Kies je voor kader/mavo dan sluit je na vier jaar je opleiding af met een mooi diploma zodat je naar een mbo-opleiding kunt of de overstap naar de havo kunt maken. Kies je voor havo, dan volg je de eerste drie jaar les op Het Slatink. Onze havo is klein en overzichtelijk en we geven je veel aandacht. Daarna ben je helemaal klaar voor de overstap naar de havo op Het Vlier waar je uiteindelijk eindexamen doet.

What’s ‘NEX(t)’?
Nieuw vmbo Examenprogramma

Vmbo onderbouw leerlingen basis, kader en mavo (klas 1 en 2) krijgen nu wekelijks het vak ‘OBW’: Oriëntatie Beroeps Werelden. Op Het Stormink, De Keurkamp en Het Slatink. In OBW-lessen maak je kennis met vakken uit 7 boeiende beroepswerelden. Na 2 vmbo moet je immers kiezen in welke vakken je straks eindexamen gaat doen. Naast verplichte vakken kies je waar je goed in bent of wat je leuk vindt. Daar kom je in OBW-lessen achter. We helpen je dus op weg.

Meer weten over de 7 vmbo beroepswerelden en examenvakken? Klik hier