Ruimte voor jezelf
Kaderberoeps
Ruimte voor jezelf

Heb je een schooladvies voor de kaderberoepsgerichte leerweg, mavo of havo? En zoek je een school waar naast het leren ook ruimte is voor sport, kunst en cultuur? Dan is Het Slatink een goede school voor jou.

Veilig en geborgen
Aandacht
Veilig en geborgen

Het Slatink is een fijne school waar iedereen, dus ook jij, z’n eigen plek heeft. Het voelt dan ook heel veilig en geborgen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Tegelijkertijd krijg je ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat kies jij?
Samen sterk

Wat kies jij?

Op Het Slatink kun je kiezen tussen de kader/mavo klas of de mavo/havo klas. Kies je voor kader/mavo dan sluit je na vier jaar je opleiding af met een mooi diploma zodat je naar een mbo-opleiding kunt of de overstap naar de havo kunt maken. Kies je voor havo, dan volg je de eerste drie jaar les op Het Slatink. Onze havo is klein en overzichtelijk en we geven je veel aandacht. Daarna ben je helemaal klaar voor de overstap naar de havo op Het Vlier waar je uiteindelijk eindexamen doet.

Planning schoolexamens en CE

In de bijlage vindt u de data van de toetsweken, herkansing en rapportuitreikingen voor klas 3 en 4 VMBO.

Bijlage