Ruimte voor jezelf
Kaderberoeps
Ruimte voor jezelf

Heb je een schooladvies voor de kaderberoepsgerichte leerweg, mavo of havo? En zoek je een school waar naast het leren ook ruimte is voor sport, kunst en cultuur? Dan is Het Slatink een goede school voor jou.

 

Veilig en geborgen
Aandacht
Veilig en geborgen

Het Slatink is een fijne school waar iedereen, dus ook jij, z’n eigen plek heeft. Het voelt dan ook heel veilig en geborgen. Bij ons weet je precies waar je aan toe bent. Tegelijkertijd krijg je ook alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Wat kies jij?
Samen sterk

Wat kies jij?

Op Het Slatink kun je kiezen tussen de kader/mavo klas of de mavo/havo klas. Kies je voor kader/mavo dan sluit je na vier jaar je opleiding af met een mooi diploma zodat je naar een mbo-opleiding kunt of de overstap naar de havo kunt maken. Kies je voor havo, dan volg je de eerste drie jaar les op Het Slatink. Onze havo is klein en overzichtelijk en we geven je veel aandacht. Daarna ben je helemaal klaar voor de overstap naar de havo op Het Vlier waar je uiteindelijk eindexamen doet.

 

 

Nieuw!
VMBO onderwijs ontmoet bedrijfsleven

Landelijk wordt m.i.v. komend schooljaar in het VMBO een vernieuwd examenprogramma ingevoerd. Hoe ons vernieuwde VMBO examenprogramma in Deventer er uit ziet, kunt u horen, zien en ervaren (zelfs voor mee-eten bent u uitgenodigd) in een bijeenkomst voor het bedrijfsleven uit de regio Deventer in schoolrestaurant ’t Etmaal (Ludgerstraat 1) op dinsdag 31 mei a.s. om 17.45 uur. Klik hier voor programma en aanmelden. Speciaal voor stagebedrijven, bedrijfsbezoeken en bedrijven die op de jaarlijkse beroepenavond (willen) staan. Dé kans om kennis te maken met de wereld van de werknemers van de toekomst