Persoonlijk Leren en talentontwikkeling. Onderbouw vmbo, havo, atheneum, atheneum-tto en isk
De beste schooltijd!

Wij kijken naar jouw talenten en begeleiden je wanneer dit nodig is. Dit doen we samen met je ouders of verzorgers. Het Stormink wil je echt een fijne schooltijd geven.

In de brugklas maken wij tijdens de mentorlessen gebruik van de methode Knap Kind

Je eigen school binnen de school

Omdat Het Stormink zoveel mogelijkheden biedt, beschikt de school over een groot gebouw. Het is daarom belangrijk dat je hier met je klas een eigen plek hebt in de school. Je eigen school binnen de school als het ware. We hebben alle leerlingen en docenten verdeeld over vier teams. Ieder team heeft een eigen etage. Op deze etage volg je de theorielessen, alleen voor de praktijklessen wissel je van etage. Dat zorgt voor rust en regelmaat. Verder is er een open studieruimte en heb je hier je kluisje. Doordat je zoveel mogelijk les hebt op één etage, leer je snel de weg en voel je je al snel thuis.

Je talenten ontwikkelen doe je op Het Stormink!
Aandacht

Je talenten ontwikkelen doe je op Het Stormink!

Bij ons kun je je talenten en mogelijkheden ontdekken. Wat je al weet en kunt mag je met andere kinderen delen. Samen met kinderen van alle niveaus ga je samen iets maken en presenteren. En….dat doe je binnen en buiten onze school! In drie lesuren per week kun jij je talenten laten zien bij onder andere: theater, w=kunde+, koken, sport, mindfulness en moderne technologie. Meer info klik hier

Persoonlijk Leren
Laptop voor het nieuwe schooljaar

Hoe leer jij het best? Iedereen leert anders. Misschien leer je makkelijk door een filmpje op YouTube. Of vind je de uitleg van een docent juist prettiger. Het kan ook dat je de uitleg liever gewoon zelf leest. Door Persoonlijk Leren ontdek je wat voor jou goed werkt. Meer info klik hier.

Op Het Stormink gaan volgend schooljaar in het 1ste leerjaar veel leerlingen (kader/mavo, mavo/havo, havo/vwo en (tweetalig) atheneum) gebruik maken van een laptop. Het Stormink heeft een partner gevonden in The Rent Company (TRC). Samen hebben we een constructie ontwikkeld die het voor ouders mogelijk maakt een laptop te leasen of te kopen. Meer informatie hierover geven wij op 3 juli tijdens de kennismakingsavond voor ouders van onze nieuwe leerlingen.

Antwoorden op veel gestelde vragen: klik hier

Voor het bestellen van een laptop via The Rent Company klik hier.

Presentatie The Rent Company tijdens de introductieavond klik hier.

Wereldburgerschap
Tweetalig atheneum

Op Het Stormink kun je tweetalig onderwijs (tto) volgen op atheneum niveau. Tweetalig onderwijs geeft je letterlijk en figuurlijk een bredere blik op de wereld om je heen, en wat deze voor mogelijkheden biedt. Tweetalig onderwijs draagt bij aan 'volmondig Engelstalig wereldburgerschap'. Meer info klik hier