School voor onderbouw vmbo, havo, atheneum, atheneum-tto en isk
De beste schooltijd!
De beste schooltijd!

Wij kijken naar jouw talenten en begeleiden je wanneer dit nodig is. Dit doen we samen met je ouders of verzorgers. Het Stormink wil je echt een fijne schooltijd geven.

In de brugklas maken wij tijdens de mentorlessen gebruik van de methode Knap Kind.

Wij staan voor je klaar!
Aandacht
Wij staan voor je klaar!

Je krijgt les van veel verschillende docenten, per vak één docent. Alleen als je de vmbo basisberoepsgerichte leerweg volgt, heb je soms meer vakken van één docent.

Je eigen school binnen de school

Je eigen school binnen de school

Omdat Het Stormink zoveel mogelijkheden biedt, beschikt de school over een groot gebouw. Het is daarom belangrijk dat je hier met je klas een eigen plek hebt in de school. Je eigen school binnen de school als het ware. We hebben alle leerlingen en docenten verdeeld over vier teams. Ieder team heeft een eigen etage. Op deze etage volg je de theorielessen, alleen voor de praktijklessen wissel je van etage. Dat zorgt voor rust en regelmaat. Verder is er een open studieruimte en heb je hier je kluisje. Doordat je zoveel mogelijk les hebt op één etage, leer je snel de weg en voel je je al snel thuis.

Talentontwikkeling
2017/2018

Je talenten ontwikkelen doe je op Het Stormink!

Vanaf het schooljaar 2017/2018 kun je als brugklasser bij ons je talenten en mogelijkheden ontdekken en wat je al weet en kunt met andere kinderen delen. Samen met kinderen van alle niveaus ga je samen iets maken en presenteren. En….dat doe je binnen en buiten onze school! In drie lesuren per week kun jij je talenten laten zien bij onder andere: theater en musical, koken, Spaans, sport, mindfulness en natuurwetenschappen.

Tweetalig atheneum
Wereldburgerschap

Sinds 2015 kun je op Het Stormink tweetalig onderwijs (tto) volgen op atheneum niveau. Tweetalig onderwijs geeft je letterlijk en figuurlijk een bredere blik op de wereld om je heen, en wat deze voor mogelijkheden biedt. Tweetalig onderwijs draagt bij aan 'volmondig Engelstalig wereldburgerschap'. Brochure tto klik hier