De beste schooltijd!
Ouders
De beste schooltijd!

Wij kijken naar jouw talenten en bieden je zorg wanneer dit nodig is. Dit doen we samen met je ouders of verzorgers, zodat jouw tijd op Het Stormink de beste schooltijd is!

 

Wij staan voor je klaar!
Aandacht
Wij staan voor je klaar!

Je krijgt les van veel verschillende docenten, per vak één docent. Alleen als je de basisberoepsgerichte leerweg volgt, dan heb je soms meerdere vakken van één docent.

Je eigen school binnen de school
Faciliteiten

Je eigen school binnen de school

Omdat Het Stormink zoveel mogelijkheden biedt, beschikt de school over een groot gebouw. Het is daarom belangrijk dat je hier met je klas een eigen plek hebt in de school. Je eigen school binnen de school als het ware. We hebben alle leerlingen en docenten verdeeld over vier teams. Ieder team heeft een eigen etage. Op deze etage volg je de theorielessen, alleen voor de praktijklessen wissel je van etage. Dat zorgt voor rust en regelmaat. Verder is er een open studieruimte en heb je hier je kluisje. Doordat je zoveel mogelijk les hebt op één etage, leer je snel de weg en voel je je al snel thuis.

 

22 januari 2016
Open Huis

Op Het Stormink vatten wij leren breed op. Niet alleen is het leren van vakken belangrijk, maar net zo belangrijk is dat je wereldwijs wordt en jezelf ontwikkelt. Hoe ga je met elkaar om? Hoe leer je elkaar goed begrijpen? We nodigen je uit om bij ons te komen kijken tijdens het Open Huis tussen 16.00 - 20.00 uur.